Laatste dinsdag

 

Op de laatste dinsdag van de maand organiseren we workshops & jamsessies in het theatercafé van Junushoff. Voor een levendig jazzklimaat in onze stad volstaat het niet om alleen maar naar de allerbeste jazzmusici te luisteren. Daarom willen we ook het experiment en het bijleren voor muzikanten ruimte geven. Wanneer je geïnformeerd wilt blijven over de workshops en jamsessies stuur dan je mailadres naar info@jazzinwageningen.nl en we houden je op de hoogte.

Workshops

 

Tijdens de workshops van 19:00-21:00u werken maximaal 15 muzikanten onder leiding van een bekende muzikant of -docent aan verschillende vaardigheden. Elke docent verzorgt 2 opeenvolgende workshops waar muzikanten voor €20,- per 2 avonden aan kunnen deelnemen. Iedereen die een beetje (jazz)muziek kan maken kan meedoen. De volgende docenten gaan met ons aan de slag:

 

31 aug, 28 sep 2021

Uitgesteld ivm corona-maatregelen

 

26 okt, 30 nov 2021

Jasper Somsen

 

25 jan, 22 feb 2022

Efraim Trujillo

 

29 mrt, 26 apr 2022

Kika Sprangers

 

31 mei, 28 jun 2022

tba

 

Geef je hier op voor komende workshops

Jamsessies

 

Om 21:00u gaan de workshops over in een jamsessie die gratis voor publiek toegankelijk is. Bij de sessies werken we met een sessieleider en een geluidstechnicus om het soepel te organiseren en fijn te laten klinken. Muzikanten kunnen gratis deelnemen, maar opgeven is wenselijk. Dan kunnen we rekening houden met je komst. Je kunt je hier aanmelden.

 

Er is een geluidsinstallatie, er zijn microfoons en enkele DI's. Er is een bascombo (Markbass Mini 121P) en er kan een eenvoudige drumkit geregeld worden, maar je kunt ook je eigen drumkit meenemen. Als je vragen hebt over geluid, backline of instrumenten kun je mailen naar jamsessie@jazzinwageningen.nl

 

Wanneer je je opgeeft sturen we je een aantal muziekstukken die we die jamsessie als basis gebruiken. Als je vragen hebt over de muziek of meedoen kun je die ook sturen naar jamsessie@jazzinwageningen.nl

 

Geef je hier op voor komende jamsessies