Samen doen

Stichting Jazz in Wageningen is een vrijwilligersorganisatie waar alle medewerkers belangeloos inzetten om live muziek van wereldklasse naar onze stad te krijgen. De muzikanten, technici en leveranciers die er beroepsmatig bij betrokken zijn ontvangen vanzelfsprekend een redelijke vergoeding. Maar bestuur en vrijwilligers zetten zich belangeloos in. Als je hier nou ook vrolijk van wordt dan kun je op een aantal manieren ook zelf bijdragen.

 

 

Word vriend van JIW

Als vriend van Jazz in Wageningen ondersteun je de concerten en andere activiteiten die we organiseren. Voor € 115,- ben je een jaar lang onze beste vriend,  studenten en jongeren t/m 18 jaar betalen zelfs maar € 75,- voor een jaar vriendschap. We doen dan extra extra aardig tegen je, je wordt als eerste op de hoogte gehouden van nieuwe activiteiten, je hebt gratis toegang tot onze concerten en we houden een plek voor je vrij als je dat vroeg genoeg aangeeft. Hoe leuk kan het zijn? Vul het formuliertje hieronder in. Zo gepiept!

 

Word vrijwilliger

Als je best tijd zou willen besteden aan Jazz in Wageningen kun je meedraaien in ons vrijwilligersteam. Van posters en flyers verspreiden tot de website bijwerken of social media bijhouden. Van het podium helpen opbouwen en afbreken tot het regelen en controleren van kaartjes. Van het beheren van onze schemerlampen-verzameling, het werven van nieuwe vrienden en sponsors tot het helpen aanvragen van subsidies. We kunnen nog heel veel hulp gebruiken, misschien zelfs bij dingen waar we zelf nog niet eens aan gedacht hebben. Als je daar wel oren naar hebt vul het formuliertje hieronder inl. We zien je reactie graag tegemoet.

 

Word sponsor van JIW

Als je als bedrijf, organisatie of privépersoon financieel wil bijdragen dan zijn we daar heel goed mee geholpen. Sponsors zijn misschien wel de belangrijkste financiële pijler waarop de stichting rust. Als je interesse hebt of andere geïnteresseerden weet, dan drinken we graag een kopje koffie om de mogelijkheden te bespreken. We zijn een ANBI-geregistreerde stichting waardoor het ook fiscaal aantrekkelijk kan uitpakken. Stuur een mailtje naar info@jazzinwageningen.nl of vul het formuliertje onder aan de pagina in en we nemen snel contact met je op.