Today!

 

Onze harten draaien om bij het zien van zoveel geweld, ellende en huilende mensen in Oekraïne. Wij voelen ons solidair met het Oekraïense volk en met de vele, vele moedige mensen (ook Russen) die zich verzetten tegen dit achterlijke misdadige gedrag van Poetin en zijn entourage. 

We roepen iedereen op zich naar eigen vermogen in te zetten voor een menswaardige opvang van vluchtelingen in Nederland. In onze steden, dorpen, huizen en instellingen. In Wageningen kun je je vragen en plannen kwijt via  welsaam.nl/oekraine .

 

Jazz in Wageningen hoopt de ellendige kant van de wereld een piepklein beetje te verlichten door prachtige live muziek, inspirerende workshops en spetterende jamsessies te organiseren. We bekijken of we dat in de komende tijd ook in kunnen zetten ter ondersteuning van hen die huis en haard moeten verlaten. 

Denk met ons mee, app, mail, schrijf ons, spreek ons aan als je hier goede ideeën voor hebt.

 

Het benefietconcert met de Oekraïense pianist Vadim Neselovskyi en de Russische celliste Maya Fridman op 23 maart heeft in totaal €3.135 opgebracht. Daarvan is €2.745 overgemaakt aan een Oekraïens steunfonds en €390 aan Steunfonds Wageningen dat het geld inzet voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen in Wageningen. Dank aan ieder die heeft bijgedragen!

Ga terug