9 apr '15

Aanvang 20.30u
Impulse
€ 18,- / € 15,- (studenten/scholieren)
bestel kaarten

 

North Sea Jazz Festival

Wij stonden eens op het North Sea Jazz Festival te luisteren naar een knettergoed optreden van een internationaal gerenommeerde all-star-vrienden-collectief rond trompettist Jan van Duikeren. Jazzism beschreef het later als "on-Nederlands goed". De groep heet Fingerprint, net als hun debuut album dat is uitgebracht bij Challenge Records. Dat kreeg veel lovende recensies en werd zo vaak gedraaid op Radio 6, dat het Van Duikeren een nominatie voor de Radio 6 awards opleverde.

Jan van Duikeren

De veelzijdige Van Duikeren behoort tot een nieuwe lichting internationaal gewaardeerde jazzprominenten. Het meest bekend zijn zijn samenwerkingen met Candy Dulfer, Paul Weller,  Jazz Orchestra of the Concertgebouw, The Special Request Horns, Trijntje Oosterhuis, en nog vele, vele anderen, maar vanavond dus een dampende mengeling van hard-bob, soul-jazz, gospel en funk uit eigen keuken!

Dak eraf!

Fingerprint heeft de volgende line-up: Jan van Duikeren (trompet), Tom Beek (tenor saxofoon), Jesse van Ruller (gitaar), Ronald Kool (toetsen), Martijn Vink (drums) en Manuel Hugas (basgitaar). Vanwege de drukke tourschema's van alle bandleden wordt er slechts een aantal keer per jaar opgetreden. Nu het dak eraf in Impulse, dus zorg dat je er bij bent.

 

Kom kijken en luisteren in Impulse (Futurum, gebouw 115) Stippeneng 2, 6708 WE Wageningen. Kijk voor de locatie op Google Maps

 

<agenda>