26 nov '16

Aanvang 18.00u
Centrum Wageningen
bestel meteen uw kaarten

 

 

Tweede editie Jazzfestival 

De tweede editie van een landelijk georganiseerd jazzfestival waar Jazz in Wagenigen een centrale rol vervult. Met hedendaagse jazz van het allerhoogste niveau. Met het Marnix Busstra Quartet, Marc Scholten’s Blindfold Test, het voltallige New Rotterdam Jazz Orchestra, een literaire Corrie van Binsbergen & Toon Tellegen en een knallend concert van  Rob Mostert Hammond Group met Dede Priest. Daarnaast draaien we samen met het Herenstraattheater eenmalig de prachtige jazzfilm Miles Ahead. En we sluiten af met een vrolijke afterparty met jazz om op te dansen en meer.

Kaarten

Festivalkaarten kosten € 20,- (€ 15,- voor scholieren/studenten) en zijn online te bestellen. Daarmee heb je toegang tot alle concerten en films. Er is een gelimiteerd aantal festival-tickets beschikbaar omdat de locaties beperkte capaciteit hebben. Daarnaast is het mogelijk om bij elk concert aan de deur kaarten te kopen voor alleen dat concert, maar alleen als er nog plek is. Deze kaarten kosten € 10,-.

 

LET OP: ONLINE TE BESTELLEN IS NIET MEER MOGELIJK, KAARTEN ZIJN TE KOOP VANAF 18.30U BIJ DE FESTIVALKASSA IN HET HERENSTRAATTHEATER!

NVDJ-arrangement

Ook is het mogelijk een NVDJ-arrangement te kopen. Voor € 65,- krijg je een jazz-diner, je wordt gefotografeerd met één van de festival-artiesten en je hebt vrij toegang tot alle concerten en de film. Hoe leuk is dat?

 

Vrienden

Vrienden van Jazz in Wageningen kunnen gratis naar dit festival, maar moeten wel online een kaart bestellen in verband met het beperkte aantal plaatsen in de zalen.

 

Zet de tweede Nacht van de Jazz meteen in uw agenda en bestel snel kaarten zodat u zeker bent van een plek.