Tweede editie

Op 22/23 sep 2023 organiseert Theater Junushoff samen met Jazz in Wageningen de tweede editie van het Nordic Jazzfestival.

 

Met ook dit jaar weer grote namen en verrassende ontdekkingen. Zo is Bugge Wesseltoft dit jaar de festival-artiest die zowel een solo-concert geeft als ook met zijn band Rymden op het podium staat. En kende u ‘Svaneborg Kardyb’ al? Het Deense duo dat al Deense Grammy’s won, maar op dit moment furore maakt op bijvoorbeeld EuroSonic NoorderSlag en TinyDesk concerts.

 

Of het trio van Lars Jansson die zulke schandalig mooie albums maakte dat de Zweedse koning hem daarvoor persoonlijk eerde met de prijs van de Zweedse Academie voor Muziek? En wat te denken van Ellen Andrea Wang die zingt en bas speelt met haar bevlogen trio. Dan hebben we Tord Gustavsen, Trygve Seim, Gulli Gudmundson en Rasmus Sorensen nog niet eens genoemd. Zoveel moois hoort u zelden bij elkaar. Bestel snel kaarten voor een superfijn jazzweekend op www.nordicjazz.nl

 

En als u vriend van JIW bent kunt u supervoordelige vriendenkaarten (1 dag voor €20,-, 2 dagen voor €40,-) via de link hieronder. We hopen jullie allemaal te zien dat weekend. Leuk!

 

*Bestel hier reguliere tickets

 

*En klik hier voor je vriendenticket

 

 

Schouwburg Junushoff, Plantsoen 3, 6701 AS Wageningen. Kijk voor route en parkeren op Google Maps

 

Bugge Wesseltoft - Improvisation 2
Svaneborg Kardyb - Tiny Desk Concert
Lars Jansson Trio - More Human
Ellen Andrea Wang - River (Joni Mitchell)