Loburg-Live, Molenstraat 6, 6701 DM Wageningen, t (0317) 420 848, e info@loburg.com. Kijk voor de locatie op Google Maps.

 

<agenda>

Jasper Somsen Invites

In 2015 organiseren Jazz In Wageningen en Loburg-Live een serie concerten op donderdag-avond. Onze eigen Jasper Somsen nodigt op 7 donderdagavonden de beste jazz-musici uit Nederland uit om op het podium een muzikale uitdaging aan te gaan. Van 20.30-22.00u. Entree is gratis. 

Huphrey Campbell

Humphrey Campbell werd geboren op 26 februari 1958, op Moengo in het district Marowijne in Suriname. Op 15-jarige leeftijd ontving hij een beurs om naar Nederland af te reizen. Na zijn terug keer in zijn geboorte land Suriname kreeg hij zijn eerste platencontract toegezonden en het aanbod als vaste zanger bij Oscar Harris & the Twinkle Stars. Met dat poporkest 

toerde hij door Europa en Zuid-Amerika. Vanaf 1975 kwamen zijn eerste singles uit als solo artiest. In 1982 studeerde hij cum laude af aan het Hilversums Conservatorium en werd meteen aangesteld als hoofdvakdocent. 

Hij werkte samen met alle professionele (jazz)orkesten in Nederland, Duitsland en BelgiĆ« en met o.a. Karin Bloemen, Ruth Jacott, Rob de Nijs, Toon Roos Quartet, Paul de Leeuw en Lionel Richie.