Lilian Vieira en Lucas Santana

In een donkere decembermaand in Wageningen kunnen we wel een beetje Brazillian summervibes gebruiken. Dat gaat deze avond helemaal goed komen. Met een voornamelijk Braziliaans gezelschap dat een vleugje Copacabana de koude Nederlandse polder in speelt. De band bestaat uit Lilian Vieira (Brazil) - vocals, Lucas Santana (Brazil) - saxophone, Ellister van der Molen (zij vervangt de eerder genoemde Suzan Veneman, The Netherlands) - trumpet, Wagner Vasconcelos (Brazil) - drums,  Daniel de Moraes (Uruguay) - acoustic guitar en Breno Viricimo (Brazil) - bass.

 

Lucas Santana speelde al eens een fantastisch optreden op het podium van Jazz in Wageningen met zijn Quintet. Hij is een grote belofte en wij verwachten ook dit keer weer veel moois van hem. Alleen dat is al een reden om dit concert niet te missen.

 

Lilian Vieira werd in Nederland bekend met Zuco 103 dat zeer dansbare zogenaamde Brazilectro speelde. Ze zingt voornamelijk in het Portugees en werkt met verschillende jazz-, soul- en funkgroepen en DJ's.

 

Lees meer over Lucas Santana op zijn website. Vind meer informatie over Lilian Vieira op haar website.

 

Bestel hier je tickets

Impulse, Stippeneng 2, Wageningen (gebouw 115). Kijk voor de route en parkeermogelijkheden op Google Maps

 

Lucas Santana ft. Lilian Vieira - Agora Tá
Lucas Santana ft. Lilian Vieira - Ladeira da Preguiça
Lucas Santana ft. Lilian Vieira - Onze Fitas