Takuya Kuroda

 

Takuya is van 21 feb 1980 en werd geboren in Kobe (Japan). Hij verhuisde op zijn 23e naar de VS om aan Berklee (Boston) en The New School (New York) jazz en contemporary music te studeren. Daar ontwikkelde hij een eigen stijl die uit verschillende genres put. Van hiphop en afrobeat tot jazz, soul en funk. Met groove-garantie zullen we maar zeggen. Takuya werkt samen met veel verschillende muzikanten in de New Yorkse muziek scene en is een mooi voorbeeld van een genre-overstijgende muzikant. Hedendaagse muzikale ontwikkelingen op het podium van Jazz in Wageningen.

 

Jose James

 

Met zijn studiegenoot en vriend José James werkte hij intensief samen en zij maakten in 2014 het album Rising Son (uitgebracht door Blue Note). Sindsdien heeft hij een aantal opmerkelijke albums uitgebracht waarvan de laatste Midnight Crisp uit 2022 ons bijzonder aanstaat.

Takuya Kuroda (trompet) komt naar Wageningen met Craig Hill (gitaar, sax), Takahiro Izumikawa (keyboards, piano), Reuben Cainer (bas) en David Frazier (drums). Wij denken dat dit een gedenkwaardig concert gaat worden dat we nog lang gaan onthouden. Niet te missen. Dus bestel snel je kaarten.

 

Bestel hier je tickets

Schouwburg Junushoff, Plantsoen 3, 6701 AS Wageningen. Kijk voor de route en parkeermogelijkheden op Google Maps

 

Takuya Kuroda - Fly Moon Die Soon
Takuya Kuroda - Rising Son
Takuya Kuroda ft. Corey King - Change
Takuya Kuroda - Moody