Vriend worden?

Als vriend van Jazz in Wageningen ondersteun je de concerten die we organiseren. Dat kost € 115,- per jaar. Studenten en jongeren t/m 18 jaar betalen zelfs maar € 75,- voor een jaar vriendschap. We doen dan extra extra aardig tegen je, je wordt als eerste op de hoogte gehouden van nieuwe concerten, je hebt gratis toegang tot de concerten die JIW organiseert en we houden een plek voor je vrij als je dat vroeg genoeg aangeeft. Je krijgt zelfs een gratis knuffel van ons (als de corona-omstandigheden dat weer toelaten). Hoe leuk kan het zijn? Bestellen kan op deze pagina.

Kaarten

Toegangsprijzen variëren per concert, maar we proberen ze zo laag mogelijk te houden. Voor studenten en jongeren t/m 18 jaar geldt een gereduceerd tarief (op vertoon van studentenkaart of ID). Kaarten zijn aan de deur te koop, maar daar loop je wel het risico van een uitverkochte zaal en daarom raden we aan de kaarten vroeg genoeg online te bestellen.

Extra korting

Leden van de bblthk en van IxESN kunnen als zij een kaartje kopen aan de deur, op vertoon van hun ledenpas € 2,- extra korting krijgen. Deze kaarten kunnen niet online besteld worden en reserveren is helaas niet mogelijk dus deze korting heeft het risico van een uitverkochte zaal.