Aan de deur

Toegangsprijzen variëren per concert, maar we proberen ze zo laag mogelijk te houden. Voor scholieren en studenten geldt een gereduceerd tarief op vertoon van een studentenkaart. Kaarten zijn aan de deur te koop, maar daar loop je wel het risico van een uitverkochte zaal en daarom raden we aan de kaarten online te bestellen met het formulier hiernaast.

Online kaarten

U kunt online kaarten kopen door het formulier hiernaast in te vullen en te verzenden. Het bedrag wordt met een eenmalige automatische incasso van uw rekening afgeschreven. De kaarten worden per email toegezonden. Online bestellen kan tot 24u voor aanvang van het concert.

 

UITVERKOCHT!

Er zijn geen kaarten meer beschikbaar voor de concerten van Ron Carter Trio (25 okt) en Mike Stern Dave Weckl Band (22 nov).

 

Vrienden

Het is ook mogelijk om vriend van Jazz in Wageningen te worden. Daarvoor betaalt u € 95,- en vanaf dat moment mag u zich 1 jaar vriend van Jazz In Wageningen noemen. U helpt daarmee de concerten mogelijk te maken. U wordt persoonlijk op de hoogte gehouden van de concerten en andere ontwikkelingen. En u heeft gratis toegang tot de concerten . U kunt vriend van Jazz in Wageningen worden door dat op het formulier hiernaast in te vullen. Uw vriendenkaart wordt per email toegezonden.

 

Extra korting

Leden van de bblthk en van IxESN kunnen als zij een kaartje kopen aan de deur, op vertoon van hun ledenpas € 2,- extra korting krijgen. Deze kaarten kunnen niet online besteld worden en reserveren is helaas niet mogelijk dus deze korting heeft het risico van een uitverkochte zaal.

 

Let op! Kaarten voor het concert van Richard Bona zijn te bestellen via de website van Junushoff